آنچه درباره ی ویزای شینگن باید بدانید

وقت سفارت فرانسه , وقت سفارت , ویزای شینگن , ویزای کانادا
Mehr ara seir

سوالات متداول

سوال: بهترین زمان جهت , اقدام برای اخذ ویزای شینگن چه زمانیست؟

جواب: برای اخذ ویزای شینگن الزامیست حداقل 3 ماه قبل از تاریخ سفرتان اقدام فرمایید

سوال: آیا سند ملکی جهت ارائه به سفارت فرانسه الزامی است؟

جواب: خیر , ولی همراه داشتن سند ملکی در روند کاری تاثیر گذار است

سوال: اعتبار ویزای شینگن صادر شده چند روزه می باشد؟

جواب: اعتبار ویزا 1 ماه می باشد و مدت زمان اقامت که در این بازه ی 1 ماهه باید گنجانده شود بین 7 تا 15 روز می باشد

سوال: ویزای کانادا چه مدت اعتبار دارد؟

جواب: ویزای کانادا 5 ساله مولتی (چند بار ورود) می باشد

سوال: با ویزای مولتی کانادا چه مدت می توان در آن کشور اقامت داشت؟

جواب: در هر بار ورود به کانادا می توان به مدت 6 ماه اقامت داشت و هر بار که مدت اقامت 6 ماه به پایان برسد تنها با یک خروج 1 روزه از کانادا می توانید 6 ماه دیگر در خاک کانادا بمانید

سوال: آیا ویزای کانادا نیاز به مصاحبه دارد؟

جواب: خیر , فقط نیاز به انگشت نگاری دارد

سوال: با ویزای امارات برای چند روز می توان اقامت داشت ؟

جواب: شما می توانید با اخذ ویزای امارات برای مدت زمان 14 روز در دبی اقامت داشته باشید

سوال: آیا می توان ویزای 14 روزه دبی را تمدید کرد ؟

جواب: بله , این ویزا را می توان یک ماهه تمدید کرد

سوال: با ویزای سه ماهه مولتی می توان چند بار به امارات رفت و آمد داشت ؟

جواب: با داشتن ویزای سه ماهه مولتی می توان بصورت نا محدود در مدت 90 روز در امارات تردد داشت

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

وقت سفارت فرانسه , وقت سفارت , ویزای شینگن , ویزای کانادا
Mehr ara seir

بیمه مسافرتی

در صورتی که قصد سفر دارید نیازمند بیمه مسافرتی میباشید تا اگر حوادثی بوجود آمد نگران هزینه های مازاد نباشید که در زیر به بعضی موارد میپردازیم:

  • بیماری اعم از مسمومیت , گرمازدگی
  • مفقود شدن چمدان و وسایل سفر
  • مفقود یا به سرقت رفتن پول و مدارک شخصی
  • تصادف و جراحت
  • فوریت های دندانپزشکی

حداقل پوشش بیمه جهت کشورهای اروپائی (شینگن) 30.000 یورو و جهت کشور کانادا 50.000 یورو میباشد.لازم بذکر است که تهیه بیمه مسافرتی متناسب قبل از مصاحبه جهت دریافت ویزای شینگن لازم و اجباری میباشد. مبلغ پرداختی بابت صدور بیمه نامه بنابر کشور مقصد،شرایط سنی و تعداد روزهای سفر تعیین میگردد

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

وقت سفارت فرانسه , وقت سفارت , ویزای شینگن , ویزای کانادا
mehr ara seir

ویزای کانادا

ویزای کانادا اعتباری 10 ساله دارد ولی با توجه به اعتبار 5 ساله ی گذرنامه های ایرانی این ویزا با توجه به اعتبار پاسپورتتان صادر میگردد ، بدین معنی که اگر گذرنامه ی شما تنها 2 سال اعتبار داشته باشد ویزای کانادا نیز برای شما 2 ساله صادر می گردد.

از انواع ویزاهایی که برای مهاجران صادر میشوند

  • ویزای توریستی
  • ویزای شغلی
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز

  • کپی از تمام گذرنامه های جدید و قدیم - صفحه ی اول + صفحات مهر و ویزا خورده
  • ترجمه رسمی شناسنامه - مهر دادگستری و مهر امورخارجه
  • ترجمه رسمی مدارک شغلی - نامه اشتغال به کار، بیمه ، مالیات، آخرین فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کار و مدارک مربوط به نوع کار متقاضی
  • مدارک بانکی و مالی بصورت لاتین , تمکن مالی ، گردش سه ماه یا شش ماه
  • ترجمه اسناد ملکی
  • عکس پرسنلی ، پشت زمینه سفید، بدون روتوش، 3.5*4.5
  • در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج
  • سفرهای خارجی و داشتن ویزای شینگن در سه سال اخیر

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

وقت سفارت فرانسه , وقت سفارت , ویزای شینگن , ویزای کانادا
mehr ara seir

ویزای شینگن

ویزای شینگن سندیست که با صدور آن به وسیله ی مقامات مربوطه برای اشخاصی که علاقمند به سفر و یا بازدید از کشورهای عضو شینگن هستند ؛ این امکان را ایجاد میکند

برای بار اول قاعدتا به شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.سعی کنید به هیچ عنوان بیشتر از موعد ویزا در کشور مقصد نمانید، زیرا برای درخواست بعدی با مشکلات جدی مواجه خواهید شد , اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزاي شينگن اخذ کنید، سعی کنید از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن

  1. فرم تکمیل ‌شده درخواست ویزا
  2. شناسنامه و کارت ملی
  3. گذرنامه
  4. سه قطعه عکس رنگی
  5. اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
  6. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  7. بیمه مسافرتی
  8. برگه تائیدیه رزرواسیون هتل - واچر
  9. دعوت‌ نامه
  10. توجه : مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

وقت سفارت فرانسه , وقت سفارت , ویزای شینگن , ویزای کانادا
mehr ara seir

انواع ویزای شینگن

  • ویزای نوع A
  • نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است و به ویزایی گفته می شود که با داشتن آن اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید

  • ویزای نوع B
  • نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که داشتن آن به شما این جازه را می‌ دهد تا برای مدت‌ زمان حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در ناحیه شینگن عبور کنید

  • ویزای نوع C
  • در واقع روادید کوتاه‌مدت است و برای مدت‌زمانی که موفق به دریافت آن می شوید شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید

دریافت‌ کنندگان ویزای نوع C بسته به هدف و شرایط سفر خود یکی از ۳ نوع ویزای زیر را دریافت خواهند کرد:

  • ویزای یک‌بار ورود (Single-entry)
  • این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید، اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید

  • ویزای دو بار ورود
  • این نوع ویزا نیز شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید , توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا ذکر شده قابل استفاده است

  • ویزای چند بار ورود (Multiple-entry)
  • ویزای چند بار ورود ویزایی است که شما با داشتن آن می توانید نصف مدت زمان ویزا را در پارت های زمانی ۹۰ روزه در کشورهای حوزه شینگن اقامت داسته باشید

    به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید

    البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

mehr ara seir

ویزا چیست ؟

همواره برای ورود به کشوری غیر از کشور مبدا باید مجوزی صادر شود که به این مجوز ویزا یا روادید می گویند و به مسافر این امکان را می دهد تا برای بازه ی زمانی مشخصی که در ویزا مشخص شده است وارد مرزهای آن کشور شود ؛ نکته ی بسار مهم اینست که حتما باید قبل از سفر ویزا برای شما صادر شده باشد.

در برخی از کشورها لزومی به اخذ ویزا از قبل نمی باشد چرا که ویزا در هنگام ورود به مرز آن کشور ، حال چه زمینی باشد و چه هوایی با دریافت مبلغی صادر می گردد.

کشورهای حوزه ی شینگن از نمونه کشورهایی هستند که برای ویزای آنها باید حداقل 3 ماه قبل از سفر اقدام نمود و همچنین کانادا از جمله کشورهایی می باشد که برای اخذ ویزای آن کشور باید حداقل از 4 ماه قبل از قصد سفر اقدام نمود.

ساعت کاری

9:00 AM - 7:00 PM

ویزای شینگن - فرانسه

خدمات ویزای فرانسه

  • رزرو هتل با ارائه سربرگ
  • وقت سفارت
  • رزرو پرواز
  • بیمه مسافرتی
  • مشاوره
  • تکمیل پرونده
  • 1

    نکات مهم

  • توجه کنید که نقص مدارک مساوی است با نقص پرونده که منجر به رد درخواست ویزا می گردد
  • اصل و کپی همه ی مدارک باید به هنگام مراجعه به سفارت ارائه شوند
  • ترتیب قرار دادن مدارک در پرونده اهمییت دارد و در صورت رعایت نشدن ممکن است درخواست شما رد شود .
  • حضور شخص درخواست کننده در سفارت ضروری است مگر برای افراد زیر 12 سال.
  • 2

    انواع ویزای فرانسه

  • ویزای کوتاه مدت شامل ویزای توریستی یا سفر شخصی , ویزای سفر تجاری یا ماموریت , ویزا برای دیدار خانوادگی , ویزای تحصیلی , ویزا برای معالجه ی پزشکی , ویزای افراد کثیرالسفر
  • ویزای بلند مدت شامل ویزا برای اعضای خانواده ی فرانسوی , ویزای تحصیلی , ویزای علمی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • 3